Welkom bij Aquitaine Puur!

Bij ons kan je vlees bestellen van het Blonde d'Aquitaine ras

 

Ons doel is: Bijzonder smaakvol rundvlees produceren, ter plaatse versnijden en rechtstreeks aan de consument verkopen. 

  

Ons vlees staat bekend als:

 mager, gezond en smaakvol, zeer fijn van draad, sappig en dieprood van kleur


Hoe Bestellen?

  • Via onderstaande webshop
  • Door een bestelformulier af te geven of door te mailen naar: info@aquitainepuur.be

Elke eerste vrijdag van de maand worden de bestellingen klaargezet.

 

               Volgende afhaling: vrijdag 31/05/24  van 14.00-19.00 u.

 

--> De bestellingen dienen ingediend te worden vóór zaterdag 25/05/24:  12.00 u


Download
Bestelformulier Aquitainepuur
Bestelformulier Aquitainepuur.pdf
Adobe Acrobat document 84.2 KB
Download
Bestelformulier AQUITAINEPUUR
Bestelformulier Aquitainepuur.xlsx
Microsoft Excel werkblad 41.8 KB


Suggesties voor de afhaling van vrijdag 31 mei-binnenkort online!


Steak

 

- Familiesteak

- Gemarineerde Steak

- Steak van de dikke bil (Steak I)

- Onglet-Longhaas-Kraai

Lang en grof van draad, zeer smaakvol (enkel saignant of bleu te bakken)

- Filet Mignon (Steak EXTRA)

Extra smaakvolle steak gesneden uit de dikke lende

- Tournedos van de kogel

Zeer malse, dik gesneden steak met vetrandje errond

- Filet Pur met ketting

Mager en mals stuk vlees met zeer fijne structuur 

 

10,15 €


Entrecote

 

De entrecote bestaat uit 3 delen:

 

- Zesrib: dit is het deel dat dichtst tegen de nek aanligt. Het is het meest smaakvolle deel, is losser van structuur en is meest doorregen. Het ideale stuk voor de vleesliefhebber!

Tussenrib of eigenlijke entrecote: dit is het middenste deel van de entrecote. Het is vaster van structuur dan de zesrib en heeft geen ketting.  Als dit stuk versneden wordt met het aanhangende been, wat het vlees nog extra smaak geeft,  noemt men dit stuk de  Côte à l’os . Ideaal voor op de BBQ!

- Dunne lende: dit is het achterste en laagste deel van de entrecote. Mooi egaal stuk, mager en zacht van smaak! 

 

12,66 €


Stoofvlees

 

- Stoofvlees van het zenuwstuk (endvogel) is afkomstig van de schouder van het rund. Het vlees is donker van kleur en fijn van draad. Voor de bereiding van mals, goed doorsmakende stoverij! 

- Stoofvlees rund is afkomstig van de nek van het  rund. Dit is het klassieke stoofvlees. Het vlees is smaakvol en heeft een  grovere draad en een iets langere bereidingstijd in vergelijking met stoofvlees van het zenuwstuk.

15,98 €


Rosbief van de dikke bil

 Eerste keus rosbief om te braden.

25,51 €


Kalfsvlees

7,11 €


Carpaccio versneden & Fijn gesneden tartaarvlees

 

 

7,43 €


Brochettes

 

160 g/stuk

 

6,94 €



Gehakt

 

Americain natuur: Puur rundsgehakt

Gemengd gehakt: Rund-varken

 

8,32 €


Hamburgers

Aquitaineburger:         Puur rundsvlees (caloriearm) - 140gr per stuk
Gemengde burger:     Runds-varkensvlees - 140gr per stuk
Spekburgers:               Runds-varkensvlees met spek - 140gr per stuk
Kaasburger:                 Runds-varkensvlees met kaas - 140gr per stuk

BBQ-burger:               Runds-varkensvlees met BBQ kruiden - 140gr per stuk

Kidsburgers per 5 verpakt (70gr/stuk): Runds-varkensvlees)

 

4,51 €


Chipolatta

 

160g/stuk

 

4,95 €


Blinde vinken

 

150g/stuk

 

4,70 €


DIVERSE

- Runderstaart

- Soepvlees met been

- Rundstong

- Mergpijp

11,32 €


Prijs en gewicht zijn louter indicatief en kan licht afwijken van het effectieve gewicht en prijs, Op het kassaticket gevoegd bij de levering staat voor elk product het juiste gewicht en de juiste prijs vermeld. Dit komt doordat, na het plaatsen van de bestelling, de bestelling nog gewogen moet worden. 

Indien u een andere verpakking dan aangegeven wenst, kan u dit aan ons doorgeven